Pistaasi-sitruunacouscous

5
0

Pistaasi-sitruunacouscous

Raikkaan sitruksinen couscous on täydellinen lisuke vaikkapa karitsalle tai kanalle. Ripottele joukkoon reilusti yrttejä ja pistaasipähkinöitä!
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 4 dlcouscousia
  • 4 dlkanalientä
  • 1 kplsitruuna (mehu ja kuori)
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 1 dlkevätsipulia
  • 1 dllehtipersiljaa
  • 1 dlpistaasipähkinöitä
  • suolaa ja mustapippuria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Kuumenna kanaliemi kiehuvaksi. Nosta pois liedeltä ja sekoita joukkoon couscous. Peitä kannella ja anna kypsyä rauhassa 6 minuuttia tai pakkauksen ohjeen mukaan.

Sekoita haarukalla couscousin joukkoon oliiviöljy, sitruunamehua ja hienoksi raastettu kuori.

Hienonna kevätsipuli ja lehtipersilja. Rouhi kuoritut pistaasipähkinät. Sekoita yrtit ja pähkinät salaattiin. Mausta suolalla ja pippurilla.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä