Pistaasi-sitruunacouscous
{
Aktiivinen
Passiivinen
Raikkaan sitruksinen couscous on täydellinen lisuke vaikkapa karitsalle tai kanalle. Ripottele joukkoon reilusti yrttejä ja pistaasipähkinöitä!
4.5
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 19.3.2016

Pistaasi-sitruunacouscous
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 4 dlcouscousia
- 4 dlkanalientä
- 1 kplsitruuna (mehu ja kuori)
- 2 rkloliiviöljyä
- 1 dlkevätsipulia
- 1 dllehtipersiljaa
- 1 dlpistaasipähkinöitä
- suolaa ja mustapippuria
Kuumenna kanaliemi kiehuvaksi. Nosta pois liedeltä ja sekoita joukkoon couscous. Peitä kannella ja anna kypsyä rauhassa 6 minuuttia tai pakkauksen ohjeen mukaan.
Sekoita haarukalla couscousin joukkoon oliiviöljy, sitruunamehua ja hienoksi raastettu kuori.
Hienonna kevätsipuli ja lehtipersilja. Rouhi kuoritut pistaasipähkinät. Sekoita yrtit ja pähkinät salaattiin. Mausta suolalla ja pippurilla.