Maku

Pippurinen tonnikalapasta

20 min
2.5
0

Pippurinen tonnikalapasta on oiva arkiruoka, joka valmistuu nopeasti.
Tulosta
Teksti 52 Weeks of Deliciousness
Kuvat 52 Weeks of Deliciousness

Ainekset (3 annosta)

Pasta

  • 300 gtäysjyväpastaa

Kastike

  • 2 kplbanaanisalottisipulia
  • 1 rklsilputtua valkosipulia
  • 400 gtomaattimurskaa
  • 1 tlchilijauhetta
  • 1 tlsuolaa (tai maun mukaan)
  • 1-2 tlmustapippuria rouhittuna
  • 1 rklkuivattua oreganoa
  • 0,5 tlsokeria
  • 1 kpltonnikalaa vedessä (John West)

Lisukkeet

  • 3 rklparmesanjuustoa raastettuna
  • 1 dltuoretta basilikaa silputtuna

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Silppua sipulit.

Lämmitä paistinpannu keskilämmölle ja lisää öljy. 

Lisää sipulit ja paista niitä kunnes ne pehmenevät. 

Lisää tomaattimurska ja mausteet. 

Anna porista pannulla hetken aikaa, n. viisi-kymmenen minuuttia. 

Lisää tonnikala ja sekoita hyvin. 

Laske pannun lämpötilaa hieman ja anna kastikkeen hautua. 

Kiehauta pastan keitinvesi, lisää suola ja pasta. 

Keitä pasta sopivan kypsäksi. 

Valuta pasta ja sekoita pasta sekä kastike kattilassa. 

Lisää silputtu basilika ja rouhi lisää mustapippuria. 

Annostele pasta lautasille, koristele raastetulla parmesanjuustolla ja basilikanlehdillä. 

Tarjoile välittömästi. 

MITÄ PIDIT?
2.5