Maku

Piparjuurinen perunamuusi

15 min
0
0

Piparjuurinen perunamuusi

MU
KA
0
0
Teksti Sonja Blåberg
Kuvat Martti Leppä
Tulosta
Mainos

Ainekset (16 annosta)

  • 16 dlkevytmaitoa
  • 200 gvoita
  • 1 rklsuolaa
  • 1600 gperunasoseaineksia (pakaste)
  • 90 gpiparjuuritahnaa

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Kuumenna suuressa paksupohjaisessa kattilassa maito ja voi kiehumispisteeseen. Mausta seos suolalla. Sekoita joukkoon perunasoseaines ja piparjuuri vähitellen koko ajan sekoittaen, kuumenna lopuksi ja anna hautua kannen alla muutama minuutti. Tarkista piparjuuri-perunamuusin maku.

•Lisää kuumaa nestettä, jos perunamuusi on liian paksua.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä