Maku

Piparjuuri-rucolasilakat

24 h 25 min
3
3

Piparjuuri-rucolasilakat

GL
3
3
Teksti Helena Saine-Laitinen, Marita Joutjärvi
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 annosta)

  • 600 gsilakkafileitä

Liemi

  • 1 dlväkiviinaetikkaa
  • 5 dlvettä
  • 1 rklsuolaa
  • 1 tlsokeria

Kastike

  • 1 1/2 dlkevytmajoneesia
  • 1 dlranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  • 40 grucolaa
  • 2 rklpiparjuurta (raastettuna)
  • 1 tlsinappia
  • 1/2 tlsuolaa

Tee näin

24 h 25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN24 h

Sekoita kulhossa liemen ainekset (ei kuumenneta). Upota fileet liemeen ja anna graavautua jääkaapissa valkoisiksi (noin 8 tuntia).

MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä