Kotivinkki

Piparjuuri-pannuahvenet

15 min
0
0

Piparjuuri-pannuahvenet

Itse pyydetyistä ahvenista valmistuu kesän paras pikaruoka. Piparjuuri-pannuahvenet valmistuvat nopeasti vartissa.
Teksti Marja Samuli
Kuvat Riikka Kantinkoski
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 650 gpieniä pannuahvenia
  • suolaa
  • rouhittua valkopippuria
  • reilu nokare voita ja tilkka öljyä
  • 2 rkltuoretta piparjuurta
  • hienoksi raastettua silputtua tuoretta tilliä

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

1. Rouhi kalojen pintaan makusi mukaan suolaa ja pippuria.

2. Kuumenna pannu keskilämmölle ja lisää voi ja tilkka öljyä sekä osa piparjuuriraasteesta.

3. Paista kalafileet useammassa erässä rapeiksi molemmin puolin ja lisää samalla pannulle piparjuuriraastetta sekä öljyä ja voita.

4. Viimeistele kalojen pinta ennen tarjoilua tillisilpulla ja pannulla olevalla piparjuuriraasteella. Nauti piparjuuri-pannuahvenet heti.

Suosittelemme myös näitä

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä