Maku

Pinjata-kakku

3 h
3.56
11

Näyttävä ja yllättävä pinjata-kakku kätkee sisäänsä ihanan suolaisen pähkinäyllätyksen ja täyteläistä suklaaganache-täytettä. Pinjata-kakun näyttävä röyhelökuorrutus syntyy yllättävän helposti. Mikä upea ilmestys!
Tulosta
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (25 palaa)

Suklaakakku

  • 7 dlvehnäjauhoja
  • 1 1/2 dlkaakaojauhetta
  • 2 1/2 dlsokeria
  • 2 tlruokasoodaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 2 tlvaniljasokeria
  • 2 kplmunaa
  • 2 1/2 dlfariinisokeria
  • 4 dlkevytmaitoa
  • 2 dlrypsiöljyä
  • 2 rklomenaviinietikkaa

Suklaaganache

  • 1 1/2 dlkuohukermaa
  • 300 gtummaa suklaata

Täyte

  • 4 dlsuolapähkinöitä (pistaaseja, manteleita, cashew- ja pekaanipähkinöitä)

Kuorrutuskreemi

  • 500 gvoita (huoneenlämpöistä!)
  • 5 dltomusokeria
  • 2 tlvaniljasokeria
  • 3 rklkevytmaitoa
  • 1/4 tlelintarvikeväriä (geelimäinen pastaväri)

Tee näin

3 h
{
AKTIIVINEN1 h 30 min
PASSIIVINEN1 h 30 min
MITÄ PIDIT?
3.56