Kotivinkki

Pinaattipiirakka sinihomejuustolla

1 h 5 min
4.33
3

Pinaattipiirakka saa herkullisen makunsa paitsi tuoreesta pinaatista, myös homejuustosta ja pinjansiemenistä. Piiraan voi valmistaa jo edellisenä päivänä ja lämmittää uudestaan ennen tarjoilua.
Tulosta
Kuvat Riikka Kantinkoski

Ainekset (8–10 annosta)

  • 125 gvoita
  • 3 dlvehnäjauhoja
  • 1 rklvettä

Täyte

  • n. 250 gtuoreita pinaatinlehtiä
  • 1sipuli
  • 1 rkloliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria
  • 125 gsinihomejuustoa
  • 2 dlranskankermaa
  • 3kananmunaa
  • ½ dlpinjansiemeniä

Tee näin

1 h 5 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN25 min
MITÄ PIDIT?
4.33