Maku

Pinaattipestopasta

10 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
Tee ihana pesto babypinaatista, basilikasta ja manteleista! Tarjoa pinaattipesto suosikkipastaasi sekoitettuna. 
MU
3.8
0
Julkaistu 28.2.2017


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 400 gpastaa (tarvittaessa gluteenitonta, esim. tattaripastaa)

Pinaattipesto

  • 65 gbabypinaattia
  • 1 kplbasilikaa
  • 50 gparmesaanijuustoa
  • 1/2 dlmanteleita (kuorellisia)
  • 3/4 dloliiviöljyä
  • 2 rklsitruunamehua
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Lisäksi

  • 25 gparmesaanijuustoa (lastuina)
  • 1/2 dlmanteleita (kuorellisia)
Tulosta

Tee pinaattipestopasta näin:

Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.

Huuhdo ja kuivaa pinaatti. Kumoa lehdet monitoimikoneen kulhoon. Nypi joukkoon basilikanlehdet. Paloittele juusto. Lisää juusto, mantelit, öljy, sitruunamehu, suola ja pippuri. Soseuta tasaiseksi.

Sekoita pinaattipesto kuuman pastan joukkoon. Vuole parmesaanilastuja ja rouhi manteleita pinaattipestopastan päälle.    

Kommentoi »