Maku

Pinaattipestopasta

10 min
0
0

Pinaattipestopasta

MU
0
0
Tee ihana pesto babypinaatista, basilikasta ja manteleista! Tarjoa pinaattipesto suosikkipastaasi sekoitettuna. 
Teksti Annika Elomaa
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 400 gpastaa (tarvittaessa gluteenitonta, esim. tattaripastaa)

Pinaattipesto

  • 65 gbabypinaattia
  • 1 kplbasilikaa
  • 50 gparmesaanijuustoa
  • 1/2 dlmanteleita (kuorellisia)
  • 3/4 dloliiviöljyä
  • 2 rklsitruunamehua
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Lisäksi

  • 25 gparmesaanijuustoa (lastuina)
  • 1/2 dlmanteleita (kuorellisia)

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

Tee pinaattipestopasta näin:

Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.

Huuhdo ja kuivaa pinaatti. Kumoa lehdet monitoimikoneen kulhoon. Nypi joukkoon basilikanlehdet. Paloittele juusto. Lisää juusto, mantelit, öljy, sitruunamehu, suola ja pippuri. Soseuta tasaiseksi.

Sekoita pinaattipesto kuuman pastan joukkoon. Vuole parmesaanilastuja ja rouhi manteleita pinaattipestopastan päälle.    

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä