Pinaatticannellonit

45 min
0
0

Pinaatticannellonit

KA
0
0
Teksti Marja Samuli
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 130 glasagnelevyjä (6 kpl)

Täyte

  • 150 gpinaattia
  • 75 gtuoretta basilikaa
  • 250 gricottajuustoa
  • 250 gmascarponejuustoa
  • 50 gmozzarellajuustoa
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 tlsuolaa
  • 1 kplmunaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Päälle

  • 2 1/2 dlmaustettua ruokakermaa (kolme juustoa)
  • 1 rklvehnäjauhoja
  • 100 gmozzarellajuustoa (raasteena)

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN30 min

Valmista cannellonien täyte. Valuta sula pakastepinaatti hyvin. Yhdistä keskenään kaikki täytteen ainekset.
Keitä lasagnelevyt pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa runsaassa vedessä noin 8 minuutin ajan. Valuta levyt ja huuhtele ne kylmässä vedessä. Nosta erikseen leivinpaperin päälle.
Levitä jokaisen levyn toiseen reunaan pari ruokalusikallista täytettä ja kääri rullalle. Nosta rullat voideltuun uunivuokaan saumapinta alaspäin.
Pane kattilaan juustokerma, vehnäjauho ja mozzarellajuusto. Kuumenna koko ajan sekoittaen noin 5 minuuttia. Kumoa seos lasagnerullien pinnalle.
Pane vuoka uuniin ja kypsennä 200 asteessa noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin.
Tarjoa cannellonit lämpiminä lammasvartaiden kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä