Maku

Pinaatti-perunapyree

40 min
0
0

Pinaatti-perunapyree

GL
KA
MU
0
0
Teksti Midi Vuorela
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 8 kplperunaa (jauhoinen)
  • 1 tlsuolaa
  • 100 gpinaattia (tuore)
  • 100 gtuorejuustoa
  • 1/2 tljauhettua muskottipähkinää

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN20 min

Kuori perunat, leikkaa ne neljään osaan ja pane kattilaan. Kaada vettä päälle, että perunapalat juuri ja juuri peittyvät. Lisää suola ja keitä perunat kypsiksi.

Huuhtele pinaatinlehdet ja pane ne mikrouunin kestävään kulhoon. Kaada päälle tilkka vettä ja höyrytä pinaatinlehtiä mikrouunissa 45–60 sekuntia. Valuta ja anna jäähtyä hetken aikaa. Puserra pinaatinlehdet hyvin ja hienonna ne karkeaksi.

Kaada keitinliemi pois perunoista ja säästä se. Soseuta perunat. Lisää tuorejuusto, muskottipähkinä, pinaattisilppu ja tarvittaessa tilkka keitinlientä. Tarkista maku ja mausta suolalla tarvittaessa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä