Kotivinkki

Pinaatti-lohimunakas

3.5
0

Pinaatti-lohimunakas

Teksti Kotivinkki
Kuvat Kristiina Hemminki
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 6kananmunaa
  • 70 gtuoretta pinaattia
  • 200 gkylmäsavulohta
  • ½ dlvettä
  • ½ tlsuolaa
  • 1 tlrouhittua mustapippuria
  • 1 rklöljyä

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Vatkaa kananmunien rakenne kevyesti rikki. Lisää munien joukkoon vesi, suola ja mustapippuri.

2. Huuhdo ja kuivaa pinaatit ja poista kovimmat kannat.

3. Kuumenna öljy pannulla ja lisää pinaatit. Kääntele pinaatteja muutaman minuutin ajan.

4. Lisää munaseos pannulle. Vetele munamassaa reunoilta keskelle, kunnes se alkaa hyytyä. Pienennä lämpöä.

5. Leikkaa lohi viipaleiksi ja laita palat munakkaan päälle. Kypsennä, kunnes munakkaan pinta on hyytynyt. Tarjoile munakas lämpimänä tuoreen leivän kanssa.

Vinkki!

Vinkki: Jos munakasta jää jäljelle, se maistuu seuraavana aamuna leipien päällä.

MITÄ PIDIT?
3.5
Katso myös nämä