Maku

Pinaatti-lehtikaaliperunamuusi

1 h 5 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
45 min
Ihanan keväisen vihreä perunamuusi on mahtavien vitamiiniarvojensa lisäksi herkullista katseltavaa.
0
0
Julkaistu: 12.3.2016


Reseptin ainekset (8 annosta)

  • 10 kplperunaa
  • 50 gvoita
  • 2,5 dlmaitoa
  • 1 tlsuolaa
  • 2 dltuoretta pinaattia
  • 2 dllehtikaalia
  • 0,5 dlruohosipulia
Tulosta

Tehdään perunamuusi keittämällä perunat kypsiksi. Kaadetaan pois keitinvesi, sekoitetaan joukkoon voi sekä suola ja muussataan, lisätään maitoa sopiva määrä. Silputaan pinaatti, lehtikaali ja ruohosipuli sauvasekoittimella ihan sileäksi pieneksi silpuksi lähes tahnaksi. Lisätään valmiiseen perunamuusiin ja sekoitetaan hyvin.

Kommentoi »