Pinaatti-lehtikaaliperunamuusi
1 h 5 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
45 minIhanan keväisen vihreä perunamuusi on mahtavien vitamiiniarvojensa lisäksi herkullista katseltavaa.
0
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 12.3.2016

Pinaatti-lehtikaaliperunamuusi
Reseptin ainekset (8 annosta)
- 10 kplperunaa
- 50 gvoita
- 2,5 dlmaitoa
- 1 tlsuolaa
- 2 dltuoretta pinaattia
- 2 dllehtikaalia
- 0,5 dlruohosipulia
Tehdään perunamuusi keittämällä perunat kypsiksi. Kaadetaan pois keitinvesi, sekoitetaan joukkoon voi sekä suola ja muussataan, lisätään maitoa sopiva määrä. Silputaan pinaatti, lehtikaali ja ruohosipuli sauvasekoittimella ihan sileäksi pieneksi silpuksi lähes tahnaksi. Lisätään valmiiseen perunamuusiin ja sekoitetaan hyvin.