Maku

Pinaatti-lehtikaaliperunamuusi

1 h 5 min
{
Aktiivinen20 min
Passiivinen45 min
Ihanan keväisen vihreä perunamuusi on mahtavien vitamiiniarvojensa lisäksi herkullista katseltavaa.
0
0
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä


Ainekset (8 annosta)

  • 10 kplperunaa
  • 50 gvoita
  • 2,5 dlmaitoa
  • 1 tlsuolaa
  • 2 dltuoretta pinaattia
  • 2 dllehtikaalia
  • 0,5 dlruohosipulia
Tulosta

Tehdään perunamuusi keittämällä perunat kypsiksi. Kaadetaan pois keitinvesi, sekoitetaan joukkoon voi sekä suola ja muussataan, lisätään maitoa sopiva määrä. Silputaan pinaatti, lehtikaali ja ruohosipuli sauvasekoittimella ihan sileäksi pieneksi silpuksi lähes tahnaksi. Lisätään valmiiseen perunamuusiin ja sekoitetaan hyvin.

MITÄ PIDIT?
0