Kotivinkki

Pinaatti-herkkusienimunakas

0
0

Pinaatti-herkkusienimunakas

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

Munakas:

  • 8kananmunaa
  • ½ dlvettä
  • ½ tlrouhittua mustapippuria
  • 1 tlsuolaa
  • nippuruohosipulia

Täyte:

  • 100 gtuoretta pinaattia (tai 50 g pakastettua)
  • 200 gherkkusieniä
  • 2 rklöljyä
  • 1 tlrouhittua mustapippuria
  • ½ tlsuolaa
  • 1 rklpinjansiemeniä

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Vatkaa kananmunien rakenne kevyesti rikki. Lisää vesi ja mausteet. Hienonna ruohosipuli ja lisää se seokseen.

2. Kuumenna öljy pannulla ja lisää munaseos.

3. Siirrä hyytynyttä munaseosta puulastalla keskustasta reunoille päin. Alenna lämpöä ja kypsennä munakasta kannen alla 5-10 minuuttia tai kunnes se on kokonaan hyytynyt. Kumoa munakas lautaselle ja peitä se alumiinifoliolla, jotta se pysyy lämpimänä.

4. Huuhdo pinaatti ja revi se pieniksi paloiksi. Puhdista ja pilko herkkusienet.

5. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota pinaattia ja herkkusieniä muutama minuutti. Lisää joukkoon suola, mustapippuri ja pinjansiemenet.

6. Lisää täytteet puolikkaalle munakkaalle ja käännä toinen reuna päälle.

Vinkki!

Osta: kananmunia, pinaattia, herkkusieniä, pinjansiemeniä

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä