1. Sulata pinaatti. Viipaloi tomaatit noin puoli senttiä paksuiksi viipaleiksi. Puhdista ja viipaloi herkkusienet ohuiksi siivuiksi. Viipaloi myös feta.
2. Yhdistä sula pinaatti, kerma ja maito. Mausta seos valkopippurilla ja muskottipähkinällä.
3. Voitele lasagnevuoka. Laita vuoan pohjalle noin 1 dl kerma-pinaattikastiketta. Lado päälle 3 lasagnelevyä ja niiden päälle puolet tomaateista, sienistä ja fetajuustosta tasaiseksi kerrokseksi. Kaada päälle noin 1 dl kerma-pinaattia. Lado päälle taas 3 levyä, loput tomaateista, sienistä ja fetasta sekä 1 dl nestettä. Lado päällimmäiseksi loput levyt ja neste.
4. Ripottele pinnalle pinjansiemeniä ja halutessasi hieman oliiviöljyä. Peitä vuoka tiiviisti alumiinifoliolla.
5. Kypsennä lasagnea uunin keskitasolla 200 asteessa 30 minuuttia. Ota folio pois, pistele lasagnen pintaa haarukalla ja jatka kypsennystä vielä 10 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Vinkki: Oikaise reippaasti lasagnen valmistuksessa: ei kastikkeiden keittämistä, vaan kaikki suoraan vuokaan.