Maku

Pinaatti-feta-kalapaistos

40 min
{
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
15 min
3.6
1
Julkaistu: 30.3.2009


Ainekset (4 annosta)

  • 400 gkuhaa (fileinä)
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlpippurisekoitusta
  • 2 rklmargariinia (rasvaa 60 %)
  • 1/2 dlvehnäjauhoja
  • 3 dlkevytmaitoa
  • 150 gpinaattia (pakaste)
  • 200 gfetajuustoa (rasvaa 10-13 %)

Valkosipulinen perunamuusi

  • 9 kplperunaa
  • 2 dlkevytmaitoa
  • 1 tlsuolaa
  • 1 rklsitruunamehua
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 tlsitruunankuoriraastetta
Tulosta

Mausta kalafileet suolalla ja pippurilla. Sulata rasva pienessä kasarissa. Sekoita mukaan vehnäjauhot. Lisää maito, kiehauta koko ajan sekoittaen. Lisää pinaatti ja kiehauta.

Nosta kalafileet uunivuokaan. Kaada päälle pinaattikastike ja ripottele pintaan salaattijuustokuutiot. Kypsennä pinaatti-feta-kalapaistosta 200-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia.

Kuori, pilko ja keitä perunat vedessä kypsiksi. Kaada keitinvesi pois. Soseuta perunat kuuman maidon kanssa. Lisää suola. Purista muusin sekaan valkosipulinkynsi ja mausta raastetulla sitruunankuorella sekä mehulla. Tarjoa valkosipulinen perunamuusi pinaatti-feta-kalapaistoksen ja salaatin kera.

1 kommentti