Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa joukkoon munat yksitellen välillä sekoittaen.
Yhdistä vehnäjauhot, kookoshiutaleet, leivinjauhe, vaniljasokeri ja suola kulhossa. Sekoita voi-sokerivaahdon joukkoon.
Rouhi valkosuklaa. Lisää taikinaan suklaarouhe, ananasmurska mehuineen sekä rommi. Sekoita tasaiseksi. Voitele noin 10 × 29 cm:n kokoinen vuoka ja kaada taikina vuokaan.
Paista kakkua 175-asteisessa uunissa 55–60 minuuttia. Tarkista kypsyys puutikulla. Poista kakku vuoasta hieman jäähtyneenä. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi.
Valmista kuorrute sulattamalla valkosuklaa vesihauteessa tai varovasti mikrossa, noin 15 sekuntia kerrallaan, välillä sekoittaen. Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja tomusokeri. Lisää valkosuklaa. Kuorruta kakku. Ripottele pinnalle kookoslastuja ja ananaspaloja. Valuta pinnalle halutessasi vielä lisää valkosuklaata.