Maku

Pilsnerisilli

45 min
MU
0
0


 

Tulosta
Teksti Saara Törmä

Ainekset (8 annosta)

  • 200 gsillifileetä (matjes)
  • 3 1/3 dlkeskiolutta
  • 1 kplpunasipulia
  • 120 gsmetanaa
  • 1 rklviinietikkaa
  • 1 rklruokaöljyä
  • 1 rklsinappia
  • 1 rklsokeria
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1 rklruohosipulia (silputtuna)

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN30 min

Liota sillifileitä oluessa puolen tunnin ajan. Valuta fileet ja heitä olut pois.

Leikkaa fileet sentin viipaleiksi.

Kuori sipuli ja leikkaa renkaiksi tai suikaleiksi. Sekoita keskenään smetana, viinietikka, öljy, sinappi ja sokeri. Lisää joukkoon sipulit ja sillinpalat. Rouhi pilsnerisillin joukkoon vielä mustapippuria sekä halutessasi ripaus suolaa.

Kumoa pilsnerisilli tarjoiluastiaan ja koristele sakuska ruohosipulisilpulla.

MITÄ PIDIT?
0