Maku

Pil pil -pasta

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
Maistuisiko herkullinen, chilillä ja valkosipulilla maustettu katkarapupasta? Kokeile Hangon makaronitehtaan tuhtia ja superherkullista pil pil -pastaa!
MA
4.4
5
Julkaistu: 30.7.2015


Ainekset (4 annosta)

  • 2 dlrypsiöljyä
  • 1 1/2 dlkuivaa valkoviiniä
  • 2 rklkalakastiketta
  • 1/2 tlpaprikajauhetta
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 2 kpltuoretta chiliä
  • 3 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 20 kpljättikatkaravunpyrstöjä
  • 400 gtuorepastaa (tagliatelle tai linguine)
  • 2 rklpersiljaa
Tulosta

Sekoita öljy, valkoviini, kalakastike, paprikajauhe ja pippuri keskenään. Pilko joukkoon chili ja kaksi valkosipulinkynttä.

Tiristä valkosipulilla maustetussa öljyssä kaunis väri rapuihin.

Lisää rapujen joukkoon öljy-valkoviiniliemi.

Kuumenna ja anna kiehahtaa, jotta valkoviinistä haihtuu alkoholi.

Pyöräytä joukkoon merisuolalla maustetussa vedessä keitetty tuorepasta sekä hienonnettu persilja.

Tarjoile pil pil -pasta välittömästi hyvän valkoviinin kera.

5 kommenttia