Kotivinkki

Pikkupannarit

0
0

Pikkupannarit

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 2 ½ dlrasvatonta maitoa
  • 1 dlvehnäjauhoja
  • ½ dlkauraleseitä
  • 1luomumuna
  • suolaa
  • 1 tlProvencen yrttisekoitusta
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 100 gkinkkusuikaleita
  • rasvaa vuokien voiteluun

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Vispaa jauhot ja leseet maidon joukkoon. Lisää muna ja vatkaa tasaiseksi taikinaksi.

2. Lisää taikinaan suola, yrttiseos, kinkkusuikaleet ja öljy, sekoita tasaiseksi taikinaksi.

3. Voitele muffinipelti ja jaa taikina vuokiin.

4. Paista pannareita 200 asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia tai kunnes ne ovat kypsiä ja kauniin ruskeita.

5. Pakkaa jäähtyneet pannarit lautaselle kelmun alle. Ohjeista koululainen lapulla: Lämmitä pannareita mikroaaltouunissa 3 minuuttia ja nauti.

Vinkki!

Osta: maitoa, kauraleseitä, luomumunia, kinkkusuikaleita

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä