Maku

Pikapikkelöidyt porkkanat

10 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
Pikapikkelöidyt porkkanat ovat oiva lisä tortilloihin ja hyvän kaverin nyhtölihalle. Etikkaliemi tekee porkkanoista sähäkän makuisen lisäkkeen.
GL
KA
LA
MA
MU
4.3
0
Julkaistu 28.12.2016


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 4 kplporkkanaa
  • 1 kplsipulia

Liemi

  • 1 1/2 dlomenaviinietikkaa
  • 3 rklsokeria
  • 2 tlsuolaa
  • 1 kpltuoretta chiliä (vihreä)
Tulosta

Valmista pikapikkelöidyt porkkanat näin:

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi. Hienonna kuorittu sipuli.

Kuumenna liemen ainekset kattilassa kiehuvaksi. Sekoita, kunnes sokeri on kokonaan liuennut.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli kuumaan liemeen. Anna jäähtyä ja siirrä peitettynä jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön ajaksi.

Tarjoa pikkelöidyt porkkanat tortillojen lisäkkeenä. 

Kommentoi »