Pikapikkelöidyt porkkanat
10 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
Pikapikkelöidyt porkkanat ovat oiva lisä tortilloihin ja hyvän kaverin nyhtölihalle. Etikkaliemi tekee porkkanoista sähäkän makuisen lisäkkeen.
GL
KA
LA
MA
MU
4.3
Kuvat
Julkaistu 28.12.2016

Pikapikkelöidyt porkkanat
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 4 kplporkkanaa
- 1 kplsipulia
Liemi
- 1 1/2 dlomenaviinietikkaa
- 3 rklsokeria
- 2 tlsuolaa
- 1 kpltuoretta chiliä (vihreä)
Valmista pikapikkelöidyt porkkanat näin:
Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi. Hienonna kuorittu sipuli.
Kuumenna liemen ainekset kattilassa kiehuvaksi. Sekoita, kunnes sokeri on kokonaan liuennut.
Lisää porkkanaraaste ja sipuli kuumaan liemeen. Anna jäähtyä ja siirrä peitettynä jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön ajaksi.
Tarjoa pikkelöidyt porkkanat tortillojen lisäkkeenä.