Pikapikkelöidyt porkkanat

10 min
4.5
0

Pikapikkelöidyt porkkanat

GL
KA
LA
MA
MU
0
4.5
Pikapikkelöidyt porkkanat ovat oiva lisä tortilloihin ja hyvän kaverin nyhtölihalle. Etikkaliemi tekee porkkanoista sähäkän makuisen lisäkkeen.
Teksti Elina Jyväs
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 4 kplporkkanaa
  • 1 kplsipulia

Liemi

  • 1 1/2 dlomenaviinietikkaa
  • 3 rklsokeria
  • 2 tlsuolaa
  • 1 kpltuoretta chiliä (vihreä)

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

Valmista pikapikkelöidyt porkkanat näin:

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi. Hienonna kuorittu sipuli.

Kuumenna liemen ainekset kattilassa kiehuvaksi. Sekoita, kunnes sokeri on kokonaan liuennut.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli kuumaan liemeen. Anna jäähtyä ja siirrä peitettynä jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön ajaksi.

Tarjoa pikkelöidyt porkkanat tortillojen lisäkkeenä. 

MITÄ PIDIT?
4.5
Katso myös nämä