Maku

Teriyakilohi – japanilaisen keittiön klassikko valmistuu helpommin kuin uskotkaan!

30 min
MA
LA
4.15
1

Teriyakilohi säväyttää monimuotoisella makumaailmallaan! Mehevä kala sopii yhtä hyvin niin arkeen kuin juhlaankin. Kiireessä teriyakilohen kaveriksi pyöräytetään kaali-nuudelilisuke.
Tulosta
Kuvat Joonas Vuorinen

Ainekset (4 annosta)

  • 500 glohifileetä (ruodoton, nahaton)
  • 2 rklteryaki-kastiketta
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1 rkltuoretta inkivääriä (silputtuna)
  • 1/2 rklruokosokeria

Paistamiseen

  • 1 rklrypsiöljyä

Lisäksi

  • 450 gkiinankaalia
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1 rklsoijakastiketta
  • 2 tlcurrytahnaa (tai sambal oelek)
  • 200 gvehnänuudeleita
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1/2 dlruohosipulia

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN10 min
MITÄ PIDIT?
4.15