Maku

Pikantti purjo-perunakeitto

20 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
10 min
GL
KA
MU
3.9
0
Julkaistu: 6.11.2010


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 1 kplpurjoa
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 5 kplperunaa
  • 10 dlkasvislientä
  • 100 gvuohenmaitojuustoa (pehmeä)
  • 1 rklsitruunamehua
  • 1 dlruokakermaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
Tulosta

Halkaise ja huuhtele purjo. Pilko se paloiksi ja kuullota palat sekä murskattu valkosipuli kattilan pohjalla öljyssä. Pane sekaan kuoritut ja paloitellut perunat sekä kasvisliemi. Keitä, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Soseuta keitto tasaiseksi. Lisää loput keiton ainekset ja kuumenna keitto kiehuvaksi. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla.

Kommentoi »