"Työskentelen esimiehenä sosiaalialalla ja harrastan ruoanlaittoa. Kala- ja kanaruoat ovat nykyisin suosikkejani. Kalaruoissa käytän erityisesti lähivesien kaloja. Puruveden rannalla mökkeillessä laitan muikusta monenlaista ruokaa. Muikun suhteen kunnioitan perinteitä – maustan maltillisesti, mutta suolaa ei voi unohtaa.
Viime kesän kokeiluja ovat olleet myös särkisäilyke, suolahauki ja savustettu lahna. Pikakukkoa kokeilin, kun kaipasin vaihtelua paistetulle ja savustetulle muikulle. Siitä tuli heti luottoresepti vaivattomuutensa takia. Leipien väliin voi sujauttaa lisäksi sipulia ja tilliä. Pikakukko maistuu kylmänä tai sen voi lämmittää foliossa nuotiolla."
Tiina Hartikainen, Haapakallio. Lisää Tiinan keittiöbravuureita löydät Instagram-tililtä @villa_pikkupossakka.