Kotivinkki

Pikaisesti parsakaalista pastaa

0
0

Pikaisesti parsakaalista pastaa

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 600 gparsakaalia
  • 3valkosipulinkynttä
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 3 rklpiparjuuritahnaa
  • suolaa
  • 250 gkuivattuja tortellineja (tai 500 g tuoreita)
  • pienipala pecorinoa

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Irrota parsakaalista nuput. Paloittele parsakaalin varsi. Kuori valkosipulinkynnet.

2. Keitä parsakaalin varsipaloja ja valkosipulinkynsiä tilkassa vettä noin 5 minuuttia.

3. Soseuta parsakaalin varret, valkosipuli ja oliiviöljy sauvasekoittimella kastikkeeksi. Mausta kastike suolalla ja piparjuuritahnalla.

4. Keitä tortellinit pakkauksen ohjeen mukaan suuressa kattilassa.

5. Lisää parsakaalin nuput tortellinien päälle, kun niiden kypsymisaikaa on muutama minuutti jäljellä.

6. Kaada vesi pois tortellineista ja lisää kastike.

7. Viimeistele pasta pecorinolastuilla.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä