Kotivinkki

Pikainen Caponata

0
0


 

Tulosta
Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Ainekset

  • 1sipuli
  • 1punasipuli
  • 1valkosipulinkynsi
  • 1paprika
  • 1 pienikesäkurpitsa
  • 1 dloliiveja
  • 2 rklkapriksia
  • 2 rklextra virgin -oliiviöljyä
  • 2 rklbalsamiviinietikkaa
  • suolaa
  • mustapippuria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Kuori sipulit. Paloittele sipuli ja punasipuli. Murskaa valkosipulinkynsi.

2. Paloittele paprikan punaiset osat sekä kesäkurpitsa.

3. Kuumenna kattila, lisää kattilaan öljy ja sipulit.

4. Lisää hetken kuluttua paprika, kesäkurpitsa, oliivit ja kaprikset. Mausta balsamiviinietikalla, suolalla ja mustapippurilla.

5. Kypsennä noin viisi minuuttia.

Osta: sipuli, punasipuli, valkosipuli, paprika, kesäkurpitsa, oliiveja, kapriksia, extra virgin -oliiviöljyä, balsamiviinietikkaa

MITÄ PIDIT?
0