Maku

Pikaborssikeitto

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Nopea borssikeitto valmistuu kätevästi etikkapunajuurista. Kruunaa pikaborssi smetanasilmällä ja lusikoi menemään!
GL
MU
4.3
0
Julkaistu 21.2.2017


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 500 getikkapunajuurta
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 250 gnaudan jauhelihaa
  • 8 dlvettä
  • 2 rkllihafondia
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1/2 tltimjamia
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1 tlhunajaa

Lisäksi

  • 120 gsmetanaa (tai ranskankermaa)
Tulosta

Valmista nopea borssikeitto näin:

  1. Suikaloi punajuuret. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  2. Ruskista jauheliha pannulla tai kattilassa. Kumoa joukkoon sipulit ja anna kuullottua. Lisää kattilaan jauhelihan joukkoon punajuurisuikaleet, vesi, fondi ja mausteet. Keitä noin 5 minuuttia.
  3. Tarjoa nopea borssikeitto smetanan tai ranskankerman kanssa.
Kommentoi »