Maku

Pikaborssikeitto

20 min
5
0

Pikaborssikeitto

GL
MU
0
5
Nopea borssikeitto valmistuu kätevästi etikkapunajuurista. Kruunaa pikaborssi smetanasilmällä ja lusikoi menemään!
Teksti Annika Elomaa
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 500 getikkapunajuurta
  • 1 kplsipulia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 250 gnaudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
  • 8 dlvettä
  • 2 rkllihafondia
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1/2 tltimjamia
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1 tlhunajaa

Lisäksi

  • 120 gsmetanaa (tai ranskankermaa)

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Valmista nopea borssikeitto näin:

Suikaloi punajuuret. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Ruskista jauheliha pannulla tai kattilassa. Kumoa joukkoon sipulit ja anna kuullottua. Lisää kattilaan jauhelihan joukkoon punajuurisuikaleet, vesi, fondi ja mausteet. Keitä noin 5 minuuttia.

Tarjoa nopea borssikeitto smetanan tai ranskankerman kanssa.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä