Pikaborssikeitto
20 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
Nopea borssikeitto valmistuu kätevästi etikkapunajuurista. Kruunaa pikaborssi smetanasilmällä ja lusikoi menemään!
GL
MU
4.3
Kuvat
Julkaistu 21.2.2017

Pikaborssikeitto
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 500 getikkapunajuurta
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 250 gnaudan jauhelihaa
- 8 dlvettä
- 2 rkllihafondia
- 1/2 tlmustapippuria
- 1/2 tltimjamia
- 1/2 tlsuolaa
- 1 tlhunajaa
Lisäksi
- 120 gsmetanaa (tai ranskankermaa)
Valmista nopea borssikeitto näin:
- Suikaloi punajuuret. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Ruskista jauheliha pannulla tai kattilassa. Kumoa joukkoon sipulit ja anna kuullottua. Lisää kattilaan jauhelihan joukkoon punajuurisuikaleet, vesi, fondi ja mausteet. Keitä noin 5 minuuttia.
- Tarjoa nopea borssikeitto smetanan tai ranskankerman kanssa.