Maku

Piimäjuustoherkku

15 min
4.5
0


 

Tulosta
Teksti Polven juustola
Kuvat Timo Villanen

Ainekset (4 annosta)

  • 300 gkotijuustoa (piimä)
  • 1 kplmunaa
  • 3/4 dlkorppujauhoja
  • 2 dlpuolukkasurvosta
  • 2 rklvoita

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Leikkaa piimäjuusto neljäksi paksuhkoksi viipaleeksi. Nosta paistinpannu tai parila liedelle kuumenemaan. Upota juustoviipaleet vatkattuun munaan ja pyöräytä ne sen jälkeen korppujauheessa. Paista voissa kullanruskeiksi. Nosta piimäjuustopalat tarjoilulautasille ja tarjoa lisänä puolukkahilloa tai -kastiketta. Tarjoile piimäjuustoherkku lämpimänä. •Puolukan tilalle sopii hyvin myös paistettu ananasviipale ja nokare valkosipulihyytelöä.

MITÄ PIDIT?
4.5