Maku

Pihvitikkarit

10 min
GL
MU
0
0


 

Tulosta
Teksti Midi Vuorela
Kuvat Antti Hallakorpi

Ainekset (4 annosta)

  • 600 gporsaan sisäfileetä

Kermaviili-sitruunakastike

  • 2 dlkermaviiliä
  • 1 kplsitruunaa (mehu)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1 tlsokeria
  • 1 tlmustapippuria

Tuoretomaattikastike

  • 4 kpltomaattia
  • 1/2 kplsalaattisipulia
  • 3 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 rkltuoretta basilikaa (silputtuna)
  • 2 rklruohosipulia (silputtuna)
  • 1/4 tlsuolaa

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

Viipaloi porsaan sisäfilee (valmiiksi marinoitu sopii mainiosti) ja tuikkaa pihvit liotettuihin grillitikkuihin. Anna lihavartaiden lämmetä hetki huoneen lämmössä. Valmista sillä aikaa kastikkeet.

Sekoita kermaviilikastikkeen aineet ja kaada kastike tarjoiluastiaan.

Paloittele tuoretomaattikastikkeen aineet pienemmiksi, pane ne monitoimikoneen kulhoon tai tehosekoittajaan ja hienonna karkeaksi. Mausta basilikalla, ruohosipulilla ja suolalla.

Grillaa tai paista pihvit nopeasti. Nauti kastikkeiden ja hyvän leivän kanssa.

MITÄ PIDIT?
0