Pihlajanmarja-aprikoosichutney

55 min
5
3

Pihlajanmarja-aprikoosichutney

GL
KA
LA
MA
MU
3
5
Teksti Sonja Blåberg
Kuvat Martti Leppä
Tulosta
Mainos

Ainekset (1 annosta)

  • 3 dlpihlajanmarjoja
  • 16 kplkuivattua aprikoosia
  • 1/2 kpltuoretta chiliä
  • 1 kplsipulia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 rkltuoretta inkivääriä (raasteena)
  • 2 tlsinapinsiemeniä
  • 2 tlcurrya
  • 1/2 dlomenaviinetikkaa
  • 2 dlsokeria
  • 1 dlvettä

Tee näin

55 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN35 min

Huuhtele pihlajanmarjat huolellisesti. Leikkaa aprikoosit suikaleiksi ja hienonna chili. Kuori ja hienonna myös sipuli ja valkosipulit.

Lado kaikki ainekset kattilaan ja keitä seosta hiljalleen, kunnes se sakenee, vähintään puoli tuntia. Purkita pihlajanmarja-aprikoosichutney kuumana kuumennettuihin, puhtaisiin purkkeihin.
Pihlajanmarja-aprikoosichutney maistuu itämaisten patojen kanssa.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä