Pieni juustolautanen (Plat du fromage)

5 min
4
0

Pieni juustolautanen (Plat du fromage)

KA
LA
MU
0
4
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 100 gsinihomejuustoa (rasvaa 30 %) (Blue d’Auvergne)
  • 100 gvalkohomejuustoa (calvadoksella maustettu Le Cados)
  • 1 1/2 dlomenahilloa
  • 120 gvoileipäkeksejä

Tee näin

5 min
{
AKTIIVINEN5 min
PASSIIVINEN

Ota juustot huoneenlämpöön vähintään tuntia ennen tarjoilua. Leikkaa annoslautaselle pieni palaa kumpaakin juustoa, lisää nokare omenahilloa tai siideri-omena-calvadoshyytelöä ja tarjoa lisänä voileipäkeksejä.
Tarjoa pieni juustolautanen jälkiruokana.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä