Kotivinkki

Pienet sienipitsat

0
0

Pienet sienipitsat

Teksti Jatta Heinlahti
Kuvat Kristiina Hemminki
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 kpl)

  • 8pikkurieskaa

Täyte:

  • 1 dlpunaista pestokastiketta
  • 200 gmozzarellajuustoa
  • 8kirsikkatomaattia
  • 4-5herkkutattia
  • 1 rklöljyä
  • rouhittua mustapippuria
  • Provencen yrttisekoitusta
  • rukolaa

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Laita rieskat leivinpaperin päälle uunipellille. Sivele pestokastiketta rieskoille.

2. Valuta ja viipaloi mozzarellajuusto. Huuhdo ja viipaloi tomaatit. Aseta juusto- ja tomaattiviipaleet peston päälle.

3. Puhdista ja viipaloi sienet. Laita sieniviipaleet rieskapitsoille ja pirskottele päälle öljyä. Ripottele pinnalle rouhittua mustapippuria ja yrttisekoitusta.

4. Paista pitsoja uunin keskiritilätasolla 250 asteessa noin 5 minuuttia.

5. Revi huuhdottua rukolaa pitsoille juuri ennen tarjoilua.
 

Vinkki!

Tarjoile pikkupitsat raikkaan salaatin kanssa niin saat kokonaisen aterian. Pikkupitsat käyvät kaupaksi myös illanistujaisissa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä