Maku

Pienet savukalasuupalat

40 min
0
0


 

Tulosta
Teksti Marja Samuli
Kuvat Juhani Salonen

Ainekset (10 annosta)

  • 6 kplsavustettuja silakoita
  • 1/2 dlranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  • 1 rklmajoneesia
  • 1/4 tlcayennenpippuria
  • 1/4 tlsuolaa

Lisäksi

  • 100 gkrustadeja
  • 5 rkltuoretta tilliä
  • 1 kplsitruunaa (viipaloituna)

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN30 min

Perkaa savusilakat ja hienonna kalan liha kulhoon haarukalla. Pane sekaan loput aineet ja mausta seos. Täytä kupit savukalaseoksella ja nosta peitettynä viileään vähintään puoleksi tunniksi. Koristele tillillä ja sitruunalla ja nosta tarjolle.

MITÄ PIDIT?
0