Maku

Pienet roseepippuripihvit

20 min
MU
GL
4
0


 

Tulosta
Teksti Midi Vuorela
Kuvat Juha Juntto

Ainekset (4 annosta)

  • 1 kplporsaan sisäfileetä
  • 3 tlroseepippuria
  • 1/4 tlmaustepippuria (kokonaisia)
  • 2 rklvoita
  • 2 rklsoijakastiketta
  • 1/4 dlmadeiraviiniä
  • 2 dlruokakermaa
  • 1 rkldijoninsinappia

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Poista kalvot porsaan sisäfileestä ja leikkaa filee puolentoista sentin viipaleiksi. Rouhi pippurit ja ripottele rouhe pihvien päälle.

Sulata rasva paistinpannussa ja ruskista pihvit molemmilta puolilta kauniin ruskeiksi.

Valuta pannuun soijakastike, madeira ja kerma, johon sinappi on sekoitettu. Keitä muutamia minuutteja niin, että pienet roseepippuripihvit ehtivät kypsyä läpikotaisin ja kermasta saostuu kastike.

Tarjoa pienet roseepippuripihvit pitsiröstiperunan ja hunajaporkkanoiden kanssa.

MITÄ PIDIT?
4