Pienet herkkuleivät

15 min
4
0

Pienet herkkuleivät

MU
0
4
Teksti Minna Nevalainen
Kuvat Riikka Kantinkoski
Tulosta
Mainos

Ainekset (12 kpl)

  • 24 kplhiivaleipäviipaletta

Tonnikalatäyte

  • 145 gtonnikalapasteijaa
  • 200 gtuorejuustoa

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Leikkaa muotin avulla leivistä pieniä, tasakokoisia ympyröitä.
Sekoita keskenään tonnikalapasteija ja tuorejuusto. Voitele puolet leivistä tahnalla ja aseta toinen leipä kanneksi.
Voitele kansipala täytteellä. Koristele leivät mielesi ja makusi mukaan juhlaviksi.
Säilytä leipiä kylmässä. Tarjoa saman päivän aikana.
•Täytevaihtoehdot: erilaisia leikkeleitä, erilaisia juustoja, savustettua kalaa, katkarapuja tai mätiä, grillattua kanaa tai kasviksia, keitettyä parsaa.
•Koristeluvaihtoehdot: tuoreita yrttejä, paahdettuja pähkinöitä tai siemeniä, kuivattuja viikunoita, aprikooseja tai luumuja, viinirypäleitä, vadelmia tai mansikoita, mausteisia hilloja tai chutneyta, hillottua tai paahdettua sipulia.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä