Aloita tekemällä dippi.
Valmista pesto surauttamalla raaka-aineet blenderissä tai sauvasekoittimella sekaisin. Lisää mausteita tai oliiviöljyä jos tarve.
Sekoita pesto kreikkalaiseen jogurttiin ja anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun valmistelet pizzatikut.
Kauli pizzataikina ohueksi.
Sekoita oliiviöljy, kuivattu oregano ja ripaus suolaa.
Levitä öljysekoitus taikinalle siveltimellä.
Raasta päälle parmesanjuustoa.
Leikkaa taikinasta siivuja ja kieritä taikinasiivu rullalle.
Nosta rullatut siivut leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista uunissa, 200 asteessa, kunnes tikut ovat saaneet kauniin värin, noin 10 minuuttia (riippuen uunin tehosta ja tikkujen koosta).
Jäähdytä pizzatikut ja tarjoile ne pestodipin kera.