Maku

Yrttinen perunasalaatti libanonilaisittain

35 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
Yrttinen perunasalaatti saa makunsa Lähi-idän keittiöstä tutuista yrteistä. Ripaus minttua ja korianteria tuovat perunasalaattiin upean yrttisen vivahteen.
GL
KA
LA
MA
MU
5
0
Julkaistu: 9.6.2009


Ainekset (4 annosta)

Yrttinen perunasalaatti

  • 600 gkeitettyä perunaa
  • 1 kplpunasipulia
  • 1 dltuoretta korianteria
  • 1/2 dltuoretta minttua
  • 1 kpljääsalaattia ruukussa
  • 1/2 kplsitruunaa
  • 3 rkloliiviöljyä
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
Tulosta

Yrttinen perunasalaatti valmistuu näin:

  1. Kuori ja viipaloi perunat sekä punasipuli. Hienonna yrtit.
  2. Levitä laakealle vadille salaatinlehdet ja kokoa lehtien päälle kerroksittain perunoita, sipulirenkaita ja yrttejä. Valuta kerrosten väliin sitruunamehua ja oliiviöljyä. Ripottele sekaan suolaa ja mustapippuria. Jatka näin, kunnes kaikki raaka-aineet on käytetty.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisen perunasalaatin resepti!

Kommentoi »