Kotivinkki

Perunalettu

0
0

Perunalettu

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 400 gpurjo-perunasekoitusta
  • ½ dlöljyä
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlrouhittua mustapippuria
  • 2 rklkuivattua ruohosipulia

Tarjoiluun:

  • poron kylmäsavupaistia
  • kurkkua

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Sulata purjo-perunasekoitus. Hienonna seos ja laita se kulhoon.

2. Sekoita joukkoon puolet öljystä, suola ja mausteet.

3. Kuumenna öljyä pannulla ja taputtele perunaseoksesta tiivis, noin 1 cm:n paksuinen lettu.

4. Paista lettua muutama minuutti ja käännä se sitten lautasen avulla. Paista myös toinen puoli kauniin ruskeaksi.

5. Suikaloi letulle poron kylmäsavupaistia ja kurkkua.

Vinkki!

Osta: purjo-perunasekoitusta, kuivattua ruohosipulia, poron kylmäsavupaistia, kurkkua

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä