Maku

Peruna-sipulitimbaalit

1 h 25 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
55 min
KA
0
0
Julkaistu: 19.7.2005


Reseptin ainekset (8 kpl)

  • 500 gperunaa
  • 250 gsipulia
  • 2 kplmunaa
  • 1/2 dlruokakermaa
  • 1 1/2 rklmannasuurimoita
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tlmuskottipähkinää
  • 0,1 gsahramia
Tulosta

Keitä kuoritut perunat ja lohkotut sipulit pienessä vesimäärässä kypsiksi. Valuta keitinvesi pois. Soseuta ja lisää loput aineet joukkoon hyvin sekoittaen. Voitele pienet timbaalivuoat tai vuoraa ne kelmulla. Jaa seos vuokiin.

Pane vuoat uunivuokaan ja kaada vuokaan kuumaa vettä 2–3 cm:n kerros. Kypsennä timbaaleja 175 asteisessa uunissa noin 35 minuuttia. Anna peruna-sipulitimbaalien jäähtyä vähän ennen kumoamista.

•Timbaalivuoat ovat pieniä annosvuokia. Voit käyttää niiden sijaan vaikka uuninkestäviä kahvikuppeja.

Kommentoi »