Kotivinkki

Peruna-pinaattipalat

0
0

Peruna-pinaattipalat

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 8-10uutta perunaa
  • 100 gpalvikinkkua
  • 50 gtuoretta pinaattia
  • 100 gkevyttuorejuustoa
  • 1 tlrouhittua mustapippuria
  • suolaa

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Keitä perunoita 10–15 minuuttia. Halkaise ne hieman jäähtyneinä.

2. Pilko kinkku pieniksi suikaleiksi. Silppua pinaatti pieneksi.

3. Kuumenna paistinpannu. Kääntele kinkkusuikaleita pannussa, kunnes niistä irtoaa rasvaa. Lisää pinaatit joukkoon. Kypsennä paistosta muutama minuutti.

4. Lisää juusto pannulle ja kääntele seosta, kunnes juusto on sulanut. Mausta pippurilla ja suolalla.

5. Lisää perunapuolikkaiden päälle pinaattimuhennosta. Tarjoa kevyenä ateriana tai suupaloina kesäjuhlissa.

Vinkki!

Osta: uusia perunoita, palvikinkkua, pinaattia, kevyttuorejuustoa

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä