Kotivinkki

Peruna-parsakaalimuhennos

0
0

Peruna-parsakaalimuhennos

Teksti Kotivinkki
Kuvat Reetta Pasanen
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 6jauhoista perunaa
  • 350 gparsakaali
  • 1 lvettä
  • 2 tlsuolaa
  • 2 dlruokakermaa
  • 2 rklkarkeaa dijonsinappia
  • mustapippuria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Kuori ja leikkaa perunat kantiltaan noin 1–1 ½ sentin kuutioiksi.

2. Leikkaa parsakaali reiluiksi suupalan kokoisiksi nupuiksi. Kuori parsakaalin varsi ja leikkaa myös se perunakuutioiden kokoisiksi paloiksi.

3. Kiehauta vesi ja lisää suola, perunakuutiot sekä parsakaalit. Keitä 4–5 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä ja parsakaalitkin vielä napakoita. Kaada vesi pois.

4. Kiehauta kattilassa kerma ja sinappi. Lisää perunat ja parsakaalit. Sekoita ja mausta pippurilla. Lisää tarvittaessa suolaa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä