Kotivinkki

Peruna-makkarapannu

{
Aktiivinen
Passiivinen
4
0
Julkaistu: 20.5.2010


Reseptin ainekset

  • 6keitettyä uuden sadon perunaa
  • 200 gpapuja (myös pakastetut käyvät)
  • öljyä paistamiseen
  • 300 ggrillattuja makkaroita
  • 2 rklmakeaa chilikastiketta
  • 2 tlsoijakastiketta
  • nippuretiisejä
Tulosta

1. Viipaloi perunat. Huuhdo pavut ja poista niistä kannat.

2. Kuumenna öljy pannulla ja lisää pannulle perunat ja pavut. Kypsennä ja kääntele niitä pannulla noin 10 minuuttia. Paloittele joukkoon makkarat. Kypsennä 5 minuuttia ja sekoita joukkoon chili- ja soijakastike.

3. Huuhdo ja paloittele joukkoon retiisit. Tarjoa makkararuoka lämpimänä raikkaan salaatin kanssa.

Vinkki Uuden sadon perunoita kannattaa keittää aina iso annos. Keitetyistä perunoista saat nopeasti kylmän tai lämpimän lisäkkeen grilliruoalle.

Kommentoi »