Kotivinkki

Peruna-kikhernepyttis

0
0

Peruna-kikhernepyttis

Teksti Kotivinkki
Kuvat Kristiina Hemminki
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 8keitettyä perunaa
  • 380 gkypsiä kikherneitä
  • 200 gtuoreita tai pakastepapuja
  • voita tai margariinia paistamiseen
  • 2valkosipulinkynttä
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlrouhittua mustapippuria
  • kirsikkatomaatteja

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Kuori ja paloittele perunat. Valuta kikherneet, huuhdo pavut ja poista niistä kannat.

2. Kuumenna rasva pannulla. Lisää perunat pannulle ja paista, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä.

3. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Lisää pannulle valkosipuli, kikherneet ja pavut. Paista niitä hetki kuumalla lämmöllä. Pienennä lämpöä ja kypsennä aineksia vielä noin 10 minuuttia.

4. Lisää ainesten joukkoon suola ja mustapippuri. Lisää kirsikkatomaatit pyttipannun päälle.

Vinkki!

Vinkki: Pyttipannu on tuhtia ruokaa sellaisenaankin, mutta lisää jytyä sille antavat paistetut kananmunat tai grillatut makkarat.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä