Kotivinkki

Peruna-kesäkurpitsa-, ja halloumi-persikkavartaat

0
0

Peruna-kesäkurpitsa-, ja halloumi-persikkavartaat

Teksti Kotivinkki
Kuvat Pirita Särmä, Kristiina Hemminki
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 6keitettyä perunaa
  • 1pieni kesäkurpitsa
  • 4sipulia
  • öljyä
  • (suolaa)

HALLOUMI-PERSIKKAVARTAAT:

  • 200 ghalloumijuustoa
  • 2persikkaa
  • öljyä

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

PERUNA-KESÄKURPITSAVARTAAT

1. Paloittele perunat kuorineen. Huuhdo ja paloittele kesäkurpitsa. Halkaise sipulit, jätä osa vartta mukaan.

2. Pujottele ainekset liotettuihin varrastikkuihin ja valele kasvikset öljyllä, ripottele suolaa pintaan.

3. Grillaa vartaita muutama minuutti molemmin puolin.

HALLOUMI-PERSIKKAVARTAAT

1. Valuta halloumijuusto ja kuivaa se talouspaperilla. Paloittele juusto. Huuhdo persikat, kuivaa ja paloittele ne neljään osaan.

2. Pistele varrastikkuihin vuorotellen halloumia ja persikanpaloja. Sivele pullasudilla öljyä persikoiden pintaan.

3. Kypsennä vartaita kuumassa grillissä käännellen muutaman minuutin ajan. Siirrä kypsät vartaat grillin reunoille tai kääräise ne alumiinifolioon, jotta ne pysyvät lämpiminä.

Vinkki!

VINKKI 1: Voit keittää perunat valmiiksi edellisenä iltana. VINKKI 2: Liota puisia varrastikkuja vedessä puoli tuntia ennen grillaamista.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä