0(0)
Peruna-bataattipata chorizolla
20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min
Bataattipata chorizolla on nopea ja värikäs arkiruoka.
23.5.2016
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
4 annosta
300 gchorizo-tuoremakkaraa
1sipuli
3valkosipulinkynttä
1 rkltomaattipyreetä
4keskikokoista perunaa
1bataatti (n. 700g)
2varsisellerin vartta
1punainen chili
1 dlmustia kivettömiä oliiveja
3 dlvettä
1kasvisliemikuutio
(suolaa)
Jogurttikastike
2 dlturkkilaista jogurttia
1 rklsitruunanmehua
ripaus sokeria
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria
2 rkltuoretta korianteria

1. Purista chorizo-makkarasta pieniä pallukoita kattilaan ja paista muutama minuutti miedolla lämmöllä sekoitellen.

2. Hienonna sipulit ja lisää ne kattilaan tomaattipyreen kanssa. Jatka paistamista vielä pari minuuttia.

3. Kuori ja kuutioi perunat ja bataatti. Pilko varsiselleri ja hienonna chili. Lisää kattilaan kaikki loput padan aineet. Anna kypsyä kannen alla välillä sekoitellen noin 10–15 minuuttia.

4. Padan kypsyessä sekoita kaikki jogurttikastikkeen ainekset keskenään. Tarjoile bataattipata chorizolla kastikkeen kanssa. 

Suosittelemme myös näitä

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.