Maku

Persiljataskut

30 min
0
0

Persiljataskut

GL
MU
0
0
Teksti Maarit Cederbeg
Kuvat Nina Kellokoski
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1300 gbroilerin rintaleikkeitä (luuton)

Yrttivoi

  • 100 gvoita
  • 50 gpersiljaa
  • 50 gtuoretta korianteria
  • 50 gruohosipulia
  • 1/3 kpltuoretta chiliä
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlvalkopippuria

Valeluun

  • 1 kplappelsiinia (mehu)

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN10 min

Leikkaa lihapaloihin viillot niin, että saat taskun.

Valmista yrttivoi sekoittamalla silputut yrtit pehmeän voin kanssa. Mausta voi silputulla chilillä, suolalla ja valkopippurilla. Jaa voi taskuihin ja sulje taskut pitkittäin puutikulla.

Kuumenna pannu ja paista taskut kullankeltaisiksi. Paistuessa taskusta valuu hiukan maustevoita. Valuta lihan pintaan appelsiinimehua ja hauduta kypsäksi. Paistoliemi käy kastikkeesta. Poista tikut!

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä