Kotivinkki

Peltokanankaalipasta

0
0

Peltokanankaalipasta

Teksti Kotivinkki
Kuvat Kaisa Rautaheimo
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 250 gtuorepastaa
  • 3-4 dlpeltokanankaalin kukkaversoja
  • 1-2valkosipulinkynttä
  • 8anjovisfileetä
  • 1 dloliiviöljyä
  • 1 rklkapriksia
  • 1 dlvarhaissipulinvarsia tai vuohenputkea
  • hienonnettuna mustapippuria
  • (sormisuolaa)

LISÄKSI:

  • parmesaanijuustoa

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan reilusti suolalla maustetussa vedessä. Lisää pastan kanssa samaan kattilaan kypsymään myös peltokanankaalin kukinnot. Kaada vesi pois ja anna valua lävikössä.

2. Kuori ja viipaloi valkosipuli.

3. Kuumenna öljy paistokasarissa. Lisää anjovikset ja valkosipuli ja kypsennä sekoitellen, kunnes anjovis hajoaa.

4. Lisää kaprikset ja lävikössä valuva pasta sekä peltokanankaalin- kukinnot kasariin. Sekoittele maut tasaisesti pastaan.

5. Lisää varhaissipulia tai vuohenputkea sekä mustapippuria. Maista ja lisää tarvittaessa sormisuolaa. Tarjoa heti parmesaanijuustoraasteen tai -lastujen kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä