Maku

Pelmenit punaisessa liemessä

10 min
0
0

Pelmenit punaisessa liemessä

Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Sami Repo
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 10 dllihalientä
  • 250 gpelmenejä
  • 60 getikkapunajuurta (kuutioituna)

Pinnalle

  • 2 rklruohosipulia (silputtuna)
  • 2 rklpersiljaa (silputtuna)

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

Kuumenna lihaliemi kattilassa. Lisää jäiset pelmenit (3–4 kpl ruokailijaa kohden riittää alkupaloiksi) ja keitä 8 minuuttia. Lisää punajuurikuutiot sekä 1 desi punajuurisäilykkeiden lientä.

Koristele punaisen liemen pelmenit yrttisilpulla ja tarjoa syötävien syötävien lusikka-keksien kera.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä