Kuin voileipäkakkuja minikoossa! Pekonisten juustopalleroiden rapea pinta houkuttaa haukkaamaan toisenkin
30 min
{
Aktiivinen
30 minPassiivinen
Pekoniset juustopallerot ovat illanistujaisten ja juhlapäivän koukuttavin herkku. Palleroiden sisällä maistuu täyteläinen juustoseos ja pinnalla rouskuu pekoni ja hapankorppumuru. Tarjoa pallerot hauskasti suolatikkuun tökättyinä.
0
Kuvat
Julkaistu 15.12.2020

Kuin voileipäkakkuja minikoossa! Pekonisten juustopalleroiden rapea pinta houkuttaa haukkaamaan toisenkin
Reseptin ainekset (14 kpl)
- 170 gpekonia
- 3hapankorppua
- 200 gvalkosipulituorejuustoa
- 100 gcheddarjuustoa raastettuna
- ½ dlruohosipulia hienonnettuna
- ½ tlmustapippuria
- 14suolatikkua
Pekoniset juustopallerot valmistetaan näin:
- Lado pekonit leivinpaperin päälle pellille. Paista 200-asteisessa uunissa rapeiksi, noin 15 minuuttia. Nosta pekonit talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy pois.
- Hienonna hapankorput ja pekonit pieniksi muruiksi. Yhdistä murut kulhossa.
- Sekoita tuorejuusto, juustoraaste, ruohosipuli ja mustapippuri. Pyöritä juustoseoksesta pieniä palloja.
- Kieritä pallot pekoni-hapankorppumurussa. Työnnä jokaisen pallon keskelle suolatikku. Nosta pallot lautaselle tarjolle

Broileripullatikut pekonilla höystettynä – näppärää pikkusuolaista juhlapöytään
Meillä kotona

Pekonikierteet – suolainen pikkupala drinkkien seuraksi
Maku

Pekoni-sipulimuffinit – helppo ja herkullinen suolapala
Maku

Sipulikupit suppilovahverotäytteellä – nyt saa syödä tarjoiluastiankin!
Maku

Suolaiset välipalapallerot sujahtavat helposti eväspussiin
Maku

Karamellisoitu pekoni uunissa – tämän parempaa ei pekonista saa
Kotivinkki

Pähkinä-viikuna-uunibrie
Maku

Juustolautanen – näin kokoat juhlavan napostelutarjottimen juustoista, hedelmistä ja kekseistä
Meillä kotona