Kotivinkki

Kuin voileipäkakkuja minikoossa! Pekonisten juustopalleroiden rapea pinta houkuttaa haukkaamaan toisenkin

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
Pekoniset juustopallerot ovat illanistujaisten ja juhlapäivän koukuttavin herkku. Palleroiden sisällä maistuu täyteläinen juustoseos ja pinnalla rouskuu pekoni ja hapankorppumuru. Tarjoa pallerot hauskasti suolatikkuun tökättyinä.
0
0
Julkaistu: 15.12.2020


Ainekset (14 kpl)

  • 170 gpekonia
  • 3hapankorppua
  • 200 gvalkosipulituorejuustoa
  • 100 gcheddarjuustoa raastettuna
  • ½ dlruohosipulia hienonnettuna
  • ½ tlmustapippuria
  • 14suolatikkua
Tulosta

Pekoniset juustopallerot valmistetaan näin:

  1. Lado pekonit leivinpaperin päälle pellille. Paista 200-asteisessa uunissa rapeiksi, noin 15 minuuttia. Nosta pekonit talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy pois.
  2. Hienonna hapankorput ja pekonit pieniksi muruiksi. Yhdistä murut kulhossa.
  3. Sekoita tuorejuusto, juustoraaste, ruohosipuli ja mustapippuri. Pyöritä juustoseoksesta pieniä palloja.
  4. Kieritä pallot pekoni-hapankorppumurussa. Työnnä jokaisen pallon keskelle suolatikku. Nosta pallot lautaselle tarjolle
MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »