Pekoninen filet mignon ja kookos-chilikastike

30 min
0
0

Pekoninen filet mignon ja kookos-chilikastike

MU
GL
0
0
Teksti Marja Samuli
Kuvat Juhani Salonen
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

  • 300 gnaudan sisäfileetä
  • 2 kplpekonia (filee)

Kastike

  • 2 dlranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  • 2 1/2 rklmakeaa chilikastiketta (kookos)
  • 1/4 tlchilirouhetta

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Valmista ensin kastike yhdistämällä kaikki ainekset keskenään. Pane viileään noin puoleksi tunniksi ennen tarjoilua.
Kääri puhdistettujen fileepalojen ympärille pekonisuikaleet ja kiinnitä liitoskohdat hammastikuilla.
Kuumenna parila, öljyä se hyvin ja paista fileitä keskilämmöllä kannen alla noin 2 minuuttia kummaltakin puolelta, kunnes liha on kypsää.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä