Pekoni-sipulimuffinit – helppo ja herkullinen suolapala
45 min
{
Aktiivinen
25 minPassiivinen
20 minPekoni-sipulimuffinit ihastuttavat iltapalalla salaatin kera. Kiepauta pekoniviipaleet muffinipellin koloihin, niin saat hauskan rapean pinnan muffineihin!
0
Kuvat
Julkaistu 17.4.2018

Pekoni-sipulimuffinit – helppo ja herkullinen suolapala
Reseptin ainekset (6 kpl)
- 1 pkt (170 g)pekonia
- 1-2sipulia
- 2 1/2 dlvehnäjauhoja
- 1 tlleivinjauhetta
- 1 dlmaitoa
- 1muna
- 20 g voita (sulatettuna)
- 1 tl timjamia
Pekoni-sipulimuffinit valmistuvat näin:
- Pyöräytä 6 pekoniviipaletta kiertämään kuusikoloisen muffinipellin kolojen reunoja. Leikkaa loput pekonit suikaleiksi.
- Kuori ja hienonna sipulit. Nosta sipulit ja hienonnetut pekonit pannulle. Kuumenna sekoitellen, kunnes sipulit ovat kuullottuneet ja pekonit saanet hiukan väriä. Jos pekoneista ei irtoa tarpeeksi rasvaa, voit lisätä pannulle hiukan öljyä. Anna jäähtyä.
- Sekoita jauhot, maito, muna ja voi taikinaksi. Lisää pekoniseos. Jaa taikina muffinipellin koloihin ja ripottele päälle timjamia.
- Paista pekoni-sipulimuffinit 200 asteessa noin 20 minuuttia. Nauti lämpöisinä.

Punajuurimuffinit ja sinihomejuustotahna ovat täydellinen tarjottava iltateelle
Maku

Aamupalamuffinit ja aamukahvi – mikä ihana aloitus päivälle!
Maku

Pizzamuffinit – uusi perjantai-illan hittiherkku
Maku

Polentamuffinit ihastuttavat keltaisella värillä ja chilin potkulla!
Maku

Pinaatti-fetamuffinit – takuuvarma makupari ei petä!
Maku

Porkkanamuffinit maapähkinävoi-popparikuorrutuksella
Maku

Cruffinit yhdistävät muffinin ja croissantin
Maku

Perunamuffinit, joihin tarvitset vain kolme raaka-ainetta
Maku