0(0)
Pekoni-sipulimuffinit – helppo ja herkullinen suolapala
45 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 20 min
Pekoni-sipulimuffinit ihastuttavat iltapalalla salaatin kera. Kiepauta pekoniviipaleet muffinipellin koloihin, niin saat hauskan rapean pinnan muffineihin!
17.4.2018
 |
Maku
Reseptin ainekset
6 kpl
1 pkt (170 g)pekonia
1-2sipulia
2 1/2 dlvehnäjauhoja
1 tlleivinjauhetta
1 dlmaitoa
1muna
20 g voita (sulatettuna)
1 tl timjamia

Pekoni-sipulimuffinit valmistuvat näin:

  1. Pyöräytä 6 pekoniviipaletta kiertämään kuusikoloisen muffinipellin kolojen reunoja. Leikkaa loput pekonit suikaleiksi.
  2. Kuori ja hienonna sipulit. Nosta sipulit ja hienonnetut pekonit pannulle. Kuumenna sekoitellen, kunnes sipulit ovat kuullottuneet ja pekonit saanet hiukan väriä. Jos pekoneista ei irtoa tarpeeksi rasvaa, voit lisätä pannulle hiukan öljyä. Anna jäähtyä.
  3. Sekoita jauhot, maito, muna ja voi taikinaksi. Lisää pekoniseos. Jaa taikina muffinipellin koloihin ja ripottele päälle timjamia.
  4. Paista pekoni-sipulimuffinit 200 asteessa noin 20 minuuttia. Nauti lämpöisinä.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo